Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caregue F.C. (123169) - Gothmog Warriors (311614) » 193136851: T25/J7/III

Liga 193136851 Información oficial sobre el partido 193136851 en Hattrick

22.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / III.12 (3419)

A. C. Loser Alineación oficial del equipo 'A. C. Loser' en el partido 1 - 1 Gothmog Warriors Alineación oficial del equipo 'Gothmog Warriors' en el partido
0 - 1 Pavel Coldenhoff (45')
Tuure Ketomäki (74') 1 - 1
A. C. Loser Alineación oficial del equipo 'A. C. Loser' en el partido 1 - 1 Gothmog Warriors Alineación oficial del equipo 'Gothmog Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A. C. Loser Alineación oficial del equipo 'A. C. Loser' en el partido 2 - 1 Gothmog Warriors Alineación oficial del equipo 'Gothmog Warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. C. Loser

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Loser s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tuure Ketomäki que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 74 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Agostino Schirru va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Loser se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Agostino Schirru va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Loser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Garrod de Loser es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Loser es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Peter Garrod no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Sáez al camp.

Gothmog Warriors

Goles Goles

  • 119 Minuto 45 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alessio Corigliano sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pavel Coldenhoff que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gorka Ascariz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abel Villaseñor es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Manuel Ivars de Warriors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Juan Antonio Velarde de Warriors va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.