Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jocash FC (489123) - CAN GUTI (313757) » 193136823: T25/J14/III

Liga 193136823 Información oficial sobre el partido 193136823 en Hattrick

10.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / III.11 (3418)

Rafa Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Rafa Futbol Club' en el partido 2 - 1 Universidad de Gandía Alineación oficial del equipo 'Universidad de Gandía' en el partido
0 - 1 Íñigo Rojas (23')
Javier Luis Lapaza (75') 1 - 1
Dominik Mí?ek (81') 2 - 1
Rafa Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Rafa Futbol Club' en el partido 2 - 1 Universidad de Gandía Alineación oficial del equipo 'Universidad de Gandía' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rafa Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Rafa Futbol Club' en el partido 2 - 0 Universidad de Gandía Alineación oficial del equipo 'Universidad de Gandía' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rafa Futbol Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Futbol amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Javier Luis Lapaza en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dominik Míček, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Javier Luis Lapaza quasi dona a Futbol l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Futbol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santiago Bejarano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kalle Oskarsson va rematar alt.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Markel Fernández gairebé marca per a Futbol al minut 87 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Futbol ho intentava per la dreta per mitjà de Kalle Oskarsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xesús Alcántara de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Bejarano de Futbol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Javier Lima es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Universidad de Gandía

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Universidad eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 23, Íñigo Rojas va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): El Universidad va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sejo Hoyos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Felipe Escriche de Universidad s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.