Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joecara United (125164) - FC. MoMo (486017) » 193136698: T25/J11/III

Liga 193136698 Información oficial sobre el partido 193136698 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / III.9 (3416)

FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido 2 - 0 Ilión Alineación oficial del equipo 'Ilión' en el partido
Carlos Fraile Ortiz (16') 1 - 0
Gerardo Daniel Devoto (88') 2 - 0
FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido 2 - 0 Ilión Alineación oficial del equipo 'Ilión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido 4 - 0 Ilión Alineación oficial del equipo 'Ilión' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUYAS TIM

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Fraile Ortiz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FUYAS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Gerardo Daniel Devoto va augmentar la diferència de FUYAS a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): FUYAS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Carlos Fraile Ortiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carlos Fraile Ortiz va rematar alt.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ilión. La jugada d'estratègia del FUYAS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlos Fraile Ortiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Arturo Ruiz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergi Surinyac va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Herrero de FUYAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benjamí Ridaura de FUYAS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ilión

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ilión va estar a punt d'empatar al 18 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de József Sultz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Luis Cabañas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Dion Beaujean va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ilión estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Ilión va fer una substitució al minut 81. Bryan Oostveen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ramón Menchaca.