Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

granada..f.c (30575) - FC. MoMo (486017) » 193136690: T25/J9/III

Liga 193136690 Información oficial sobre el partido 193136690 en Hattrick

06.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / III.9 (3416)

Cornudos Alineación oficial del equipo 'Cornudos' en el partido 3 - 2 Ilión Alineación oficial del equipo 'Ilión' en el partido
0 - 1 Pärtel Tamm (19')
Santiago Rams (21') 1 - 1
1 - 2 Pärtel Tamm (57')
Iginio Guidotti (69') 2 - 2
Eustoquio García (88') 3 - 2
Cornudos Alineación oficial del equipo 'Cornudos' en el partido 3 - 2 Ilión Alineación oficial del equipo 'Ilión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cornudos Alineación oficial del equipo 'Cornudos' en el partido 3 - 2 Ilión Alineación oficial del equipo 'Ilión' en el partido
Tiene un resultado normal 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cornudos

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Santiago Rams s'emportà una gran ovació del públic local al minut 21, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): L'empat per part de Cornudos va arribar al minut 69 quan Iginio Guidotti va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Cornudos, atacant per l'esquerra al minut 88, va aprofitar el magnífic llançament de Eustoquio García per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Cornudos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Martín Rodríguez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Santiago Rams de Cornudos va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Cornudos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Santiago Rams va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Arévalo Morales va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Puerto de Cornudos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Martín Rodríguez de Cornudos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Arévalo Morales.

Ilión

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Pärtel Tamm de Ilión va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Pärtel Tamm va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Anders Stålblad.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Luis Cabañas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian Mitrofan de Ilión es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Mert Berkay Yesevi de Ilión va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Ilión Ignacio Reyes va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lucian Mitrofan va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en József Sultz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tony Régnier.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mert Berkay Yesevi, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.