Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manduquero's FC (30819) - Cap Negret (48374) » 193136688: T25/J8/III

Liga 193136688 Información oficial sobre el partido 193136688 en Hattrick

29.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / III.9 (3416)

grimo Alineación oficial del equipo 'grimo' en el partido 0 - 8 Stasis Team Alineación oficial del equipo 'Stasis Team' en el partido
0 - 1 Chase Smith (37')
0 - 2 Sigurd Pettersen (38')
0 - 3 Damian Hoelzer (40')
0 - 4 Joãozinho Torga (41')
0 - 5 Anton Merkenich (43')
0 - 6 Chase Smith (67')
0 - 7 Peter Adolfsson (70')
0 - 8 Peter Adolfsson (72')
grimo Alineación oficial del equipo 'grimo' en el partido 0 - 8 Stasis Team Alineación oficial del equipo 'Stasis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
grimo Alineación oficial del equipo 'grimo' en el partido 0 - 7 Stasis Team Alineación oficial del equipo 'Stasis Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

grimo

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tirso Coruxo de grimo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Stasis Team

Goles Goles

  • 107 Minuto 37 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Chase Smith! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sigurd Pettersen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Stasis augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Damian Hoelzer es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joãozinho Torga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Anton Merkenich de Stasis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 43 de partit.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Chase Smith de Stasis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 67 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Peter Adolfsson de Stasis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Stasis. A fi d'aconseguir el 0 - 8, van tocar-la en curt per tal que Peter Adolfsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ovidiu Postolache de Stasis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Stasis quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Damian Hoelzer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karel Hirse. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ovidiu Postolache de Stasis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Jens Stensgaard es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Bob Graversen.