Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Finca Pacho (122467) - Vell-Lloc (776260) » 193136584: T25/J10/III

Liga 193136584 Información oficial sobre el partido 193136584 en Hattrick

13.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / III.7 (3414)

ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 2 - 3 Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido
0 - 1 Miguel Romaratezabala (35')
Henrik Fredhult (41') 1 - 1
1 - 2 Antônio Augusto Cabrobró (52')
1 - 3 Ramón Ribes Llopis (83')
Walter Domburg (90') 2 - 3
ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 2 - 3 Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 3 - 1 Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChanlieSport

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Henrik Fredhult va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de ChanlieSport al minut 90. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Walter Domburg va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a ChanlieSport per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anders Lomholt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Karl-Manfred Bleichröder va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Walter Domburg, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anders Lomholt va intentar anar-se'n per velocitat al minut 47 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Florent Devaux va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Walter Domburg, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gordon Berne no s'ho podia creure.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Gordon Berne, que no va rendir al seu nivell habitual.

Vell-Lloc

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miguel Romaratezabala que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Vell-Lloc.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Vell-Lloc va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 52. Antônio Augusto Cabrobró va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Ramón Ribes Llopis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 1 - 3 per a Vell-Lloc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Antônio Augusto Cabrobró de Vell-Lloc, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Nino Dal Molin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vell-Lloc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Ribes Llopis de Vell-Lloc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Néstor Varela de Vell-Lloc va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ronny Tang va entrar en el seu lloc.