Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Asturias F.C. (439387) - C.D Barranco Badajoz (315671) » 193136574: T25/J8/III

Liga 193136574 Información oficial sobre el partido 193136574 en Hattrick

29.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / III.7 (3414)

Royal Cereal Alineación oficial del equipo 'Royal Cereal' en el partido 3 - 0 ABANTOS, C.D. Alineación oficial del equipo 'ABANTOS, C.D.' en el partido
Krisztián Puskás (4') 1 - 0
Palmiro Rodríguez (24') 2 - 0
Ignacio Sánchez (64') 3 - 0
Royal Cereal Alineación oficial del equipo 'Royal Cereal' en el partido 3 - 0 ABANTOS, C.D. Alineación oficial del equipo 'ABANTOS, C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Cereal Alineación oficial del equipo 'Royal Cereal' en el partido 0 - 1 ABANTOS, C.D. Alineación oficial del equipo 'ABANTOS, C.D.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Cereal

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): El jugador Krisztián Puskás de Cereal es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacio Sánchez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Palmiro Rodríguez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El porter de Cereal va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ignacio Sánchez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Cereal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Jaime Ferrer des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Swarnaraj Sinclair de Cereal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

ABANTOS, C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ronald Hoyng, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Salvatore Montemurro ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Salvatore Montemurro va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Petru Stoichitã.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Christer Sedwald de ABANTOS, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Christer Sedwald se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.