Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

florevolutions C.F (30792) - Jerarquía FC (123861) » 193136558: T25/J4/III

Liga 193136558 Información oficial sobre el partido 193136558 en Hattrick

01.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / III.7 (3414)

berdeogas Alineación oficial del equipo 'berdeogas' en el partido 0 - 2 BOSCO UD Alineación oficial del equipo 'BOSCO UD' en el partido
0 - 1 Paulo Jorge Ferreira (39')
0 - 2 Enric Gardón (77')
berdeogas Alineación oficial del equipo 'berdeogas' en el partido 0 - 2 BOSCO UD Alineación oficial del equipo 'BOSCO UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
berdeogas Alineación oficial del equipo 'berdeogas' en el partido 0 - 3 BOSCO UD Alineación oficial del equipo 'BOSCO UD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

berdeogas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): berdeogas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de José Colomo des de l'esquerra va sortir desviat.

BOSCO UD

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de BOSCO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Paulo Jorge Ferreira.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enric Gardón de BOSCO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Paulo Jorge Ferreira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tanio Lobatón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Pere Baret va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tanio Lobatón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramón Gregorio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Paulo Jorge Ferreira quasi marca en una jugada assajada de córner que Dositeu Yáñez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ramón Gregorio de BOSCO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Egea de BOSCO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ebbe Bom de BOSCO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Ramón Gregorio de BOSCO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.