Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamper club (437469) - sete madrid (486729) » 193136492: T25/J1/III

Liga 193136492 Información oficial sobre el partido 193136492 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / III.6 (3413)

kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 3 - 3 UConn Alineación oficial del equipo 'UConn' en el partido
Giuseppe Scalone (20') 1 - 0
1 - 1 Felipe Sol (24')
1 - 2 Stefan Petrescu (29')
Teófilo Maguiña (34') 2 - 2
2 - 3 Santi Botella (58')
Joaquín Cantera (84') 3 - 3
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 3 - 3 UConn Alineación oficial del equipo 'UConn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 2 - 1 UConn Alineación oficial del equipo 'UConn' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamper club

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Giuseppe Scalone va donar a kamper un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 34. Teófilo Maguiña, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del kamper s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joaquín Cantera que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Aguas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Montilla Martos.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 21 va fer que Guillermo Ayos de kamper hagués d'abandonar el terreny de joc. Henrik Wouda va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

UConn

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Felipe Sol va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de Uconn Stefan Petrescu va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Uconn agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Santi Botella amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sejo Buendía va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sten Läfven rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Uconn va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrique Roelas va desviar el xut final de Stefan Petrescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Youp Woelders que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santi Botella després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enrique Roelas va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Petrescu de Uconn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Petrescu de Uconn va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Felipe Sol va sortir coix del terreny de joc, substituït per Maurício Teles. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.