Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raging Wolves (123234) - millonarios c.f (49340) » 193136414: T25/J9/III

Liga 193136414 Información oficial sobre el partido 193136414 en Hattrick

06.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / III.4 (3411)

papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 4 - 2 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Simon Markhardt (11') 1 - 0
Cristóbal Deza (16') 2 - 0
2 - 1 Daniel Domínguez (26')
2 - 2 Kevin Montes (70')
Pedro Zagalaz (81') 3 - 2
Walter Hugo Bonino (82') 4 - 2
papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 4 - 2 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 2 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

papichuloio

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el papichuloio va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Simon Markhardt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cristóbal Deza va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Pedro Zagalaz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. papichuloio es posava per davant!
  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de papichuloio va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Walter Hugo Bonino, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Miguel Rubio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Cristóbal Deza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walter Hugo Bonino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Nacho Oroval va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Valteris Zubras va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Miguel Rubio tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): El jugador Daniel Domínguez de Sociedad es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de Sociedad va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kevin Montes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Sociedad van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Jorge Legarza des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damián Delgado.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Fuenleal de Sociedad es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.