Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

millonarios c.f (49340) - Galser FC (487089) » 193136410: T25/J8/III

Liga 193136410 Información oficial sobre el partido 193136410 en Hattrick

29.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / III.4 (3411)

Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 3 - 2 Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido
Kevin Montes (5') 1 - 0
1 - 1 Valter Vr?ek (13')
Kevin Montes (15') 2 - 1
2 - 2 Immanuel van Zorg (36')
Kevin Montes (59') 3 - 2
Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 3 - 2 Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 1 - 1 Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kevin Montes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sociedad es posava per davant 1 a 0.
  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 15 minuts de joc, Kevin Montes, corrent com un esperitat, superà primer Patrick Farcy per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 124 Minuto 59 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 59 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Kevin Montes. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Quinten Lust! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Kevin Montes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Kevin Montes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Herman Aardewerk va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Federico Fuenleal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lesław Mejka de Sociedad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Campione Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 13 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Campione. Valter Vrček el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Immanuel van Zorg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Salvatore Levratti va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Campione va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guillermo Almansa va desviar el xut final de Patrick Farcy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Salvatore Levratti va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Young-A Cho.