Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosalejo (487733) - Atletico Aviación (122030) » 193136273: T25/J2/III

Liga 193136273 Información oficial sobre el partido 193136273 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / III.2 (3409)

Mijarojos team Alineación oficial del equipo 'Mijarojos team' en el partido 5 - 1 Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido
Antoni Baltasar (35') 1 - 0
Marcus Kullenerberg (60') 2 - 0
Menno Danhof (68') 3 - 0
Antoni Baltasar (80') 4 - 0
Lander Nuis (82') 5 - 0
5 - 1 Karlis Skorokodas (85')
Mijarojos team Alineación oficial del equipo 'Mijarojos team' en el partido 5 - 1 Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mijarojos team Alineación oficial del equipo 'Mijarojos team' en el partido 1 - 3 Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido
Tiene mucha potra 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mijarojos team

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En David Pramreiter va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antoni Baltasar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Mijarojos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcus Kullenerberg va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): El gol de falta de Menno Danhof sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 68 i ampliar l'avantatge de Mijarojos a 3 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mijarojos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antoni Baltasar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Lander Nuis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lander Nuis va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Mijarojos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lander Nuis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en David Pramreiter va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Nicolau Jarabo de Mijarojos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Bruno Rougeot maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Atletico Aviación

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Karlis Skorokodas va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Atletico va reduir diferències al marcador: 5 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Karlis Skorokodas de Atletico va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Riny Passier al minut 16 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aldo Bagni.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Clodomiro Villabona ocupà el lloc d'en Iago Chamoso al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.