Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MEMBRILLO fc (487286) - steaua no es potable.. (122021) » 193136245: T25/J9/III

Liga 193136245 Información oficial sobre el partido 193136245 en Hattrick

06.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / III.1 (3408)

MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 6 - 1 Middenheim Slayers Alineación oficial del equipo 'Middenheim Slayers' en el partido
Fabián Cancio (6') 1 - 0
1 - 1 Joaquín García-Soberón (22')
Dídac Amatllé (33') 2 - 1
Dídac Amatllé (43') 3 - 1
Diego Esteva (53') 4 - 1
Sergio Fabrés (76') 5 - 1
Pablo Jiménez (82') 6 - 1
MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 6 - 1 Middenheim Slayers Alineación oficial del equipo 'Middenheim Slayers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 7 - 1 Middenheim Slayers Alineación oficial del equipo 'Middenheim Slayers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEMBRILLO fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): MEMBRILLO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Fabián Cancio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): MEMBRILLO va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Dídac Amatllé va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): MEMBRILLO va aconseguir el 3 - 1 quan Dídac Amatllé va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Diego Esteva va augmentar l'avantatge de MEMBRILLO a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Fabrés es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Pablo Jiménez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Esteva va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Fabio Rosa de MEMBRILLO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Toni Piera de MEMBRILLO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pablo Jiménez ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 46 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Nacho Cascos probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Middenheim Slayers

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Joaquín García-Soberón va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MEMBRILLO. La jugada d'estratègia del Middenheim per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Lascurain va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Sergi Rivas Palas ocupà el lloc d'en Joaquín García-Soberón al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Middenheim quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.