Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Otso Gorriak (311672) - Espanyol RCD (309599) » 193136217: T25/J2/III

Liga 193136217 Información oficial sobre el partido 193136217 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / III.1 (3408)

Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 0 - 0 tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 1 - 0 tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otso Gorriak

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Díez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mark Mudzakar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Gorriak va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jens Ringler en un 1 contra 1 amb el porter Abel Álamo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Jens Ringler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 52 (Tirita (médico)): Semblava que Ángel Álvarez Gundín s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ingmar Bodenhausen ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

tronkitotronki

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del tronkitotronki sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Néstor Ponga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): tronkitotronki van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Fernando Presas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Argen Veiler.