Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoleños (775800) - MEMBRILLO fc (487286) » 193136212: T25/J1/III

Liga 193136212 Información oficial sobre el partido 193136212 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / III.1 (3408)

Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 2 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
0 - 1 Toni Piera (7')
Xuvenal Gavian (23') 1 - 1
Roberto Guasti (72') 2 - 1
2 - 2 Toni Piera (75')
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 2 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 3 - 0 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoleños

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Xuvenal Gavian va aconseguir l'empat per a Mostoleños mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Mostoleños va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Guasti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Sebastian Bacia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mostoleños se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 49 en Xuvenal Gavian ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sebastian Bacia el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Per Christiansson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

MEMBRILLO fc

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el MEMBRILLO va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Toni Piera aconseguint el 0 - 1.
  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Toni Piera va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Coto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Pedro Sousa Tavares de MEMBRILLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Alberto Cabriales de MEMBRILLO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.