Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Evolución (487864) - jaamonn (1456351) » 190476970: T25/R1

Copa 190476970 Información oficial sobre el partido 190476970 en Hattrick

08.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 1

La Furia Roja Alineación oficial del equipo 'La Furia Roja' en el partido 2 - 3 Amiloides FC Alineación oficial del equipo 'Amiloides FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Furia Roja Alineación oficial del equipo 'La Furia Roja' en el partido 1 - 1 Amiloides FC Alineación oficial del equipo 'Amiloides FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Furia Roja

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en André Luiz Ribas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Furia.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Furia va ser Sergio Montero.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Montero per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Patrik Hellemans va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Shuai Yee Heng de Furia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Shuai Yee Heng se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Amezcua s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de Furia János Tandary va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Silviano Uriona va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): János Tandary no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Øivind Sørensen estava fent un bon partit.

Amiloides FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Duncan McLean el va rematar Roeland Brinkman amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 65 minuts Alfons Teck va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 174 Minuto 93 (Gol de penalti): Duncan McLean va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 93 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfons Teck de Amiloides la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de Amiloides Frank Pederson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alfons Teck va entrar en el seu lloc.