Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Fiestón (312609) - Los Robertinho's (119097) » 187021691: T24/R4

Copa 187021691 Información oficial sobre el partido 187021691 en Hattrick

09.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 4

Puebla de Trives Alineación oficial del equipo 'Puebla de Trives' en el partido 2 - 1 Los Robertinho's Alineación oficial del equipo 'Los Robertinho's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puebla de Trives Alineación oficial del equipo 'Puebla de Trives' en el partido 1 - 2 Los Robertinho's Alineación oficial del equipo 'Los Robertinho's' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puebla de Trives

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Puebla equilibrava la balança al minut 23. En Erik Veland, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alceo Aguilar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Puebla se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 92.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Gary Romero del Puebla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En David Tjädergård va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gary Romero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Markus Gollor de Puebla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Alonso va prendre el seu rol al minut 63.

Los Robertinho's

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Giorgio Gismondi de Robertinhos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Dutu Matei, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roberto Arrechea no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alfonso Dach al minut 53 semblava entrar, però Dutu Matei va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.