Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Paticortos (1415254) - F.C. Maka (1417114) » 177958743: T24/J6/X

Liga 177958743 Información oficial sobre el partido 177958743 en Hattrick

26.07.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / X.1983 (167238)

Coconut-Power Alineación oficial del equipo 'Coconut-Power' en el partido 2 - 1 F.C. Maka Alineación oficial del equipo 'F.C. Maka' en el partido
José Vera (39') 1 - 0
1 - 1 Sergio Badorrey (78')
Josep Maria Pulgar (85') 2 - 1
Coconut-Power Alineación oficial del equipo 'Coconut-Power' en el partido 2 - 1 F.C. Maka Alineación oficial del equipo 'F.C. Maka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coconut-Power Alineación oficial del equipo 'Coconut-Power' en el partido 2 - 0 F.C. Maka Alineación oficial del equipo 'F.C. Maka' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coconut-Power

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Josep Maria Pulgar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Coconut-Power, José Vera, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Coconut-Power va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 85 Josep Maria Pulgar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Gică Bâră va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Coconut-Power.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Coconut-Power per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Eres, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Gică Bâră gairebé va marcar per a Coconut-Power des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Coconut-Power ho intentava per la dreta per mitjà de Gică Bâră, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Coconut-Power ho intentava per la dreta per mitjà de Josep Maria Pulgar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Eres de Coconut-Power la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Coconut-Power va fer una substitució al minut 54. Viliam Zajíček va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kim Balestreri.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Francisco Eres estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

F.C. Maka

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per F.C. va ser Sergio Badorrey, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Alberto Carrere de Abense de F.C., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Philippe Argentin va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomàs Radresa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): F.C. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Philippe Argentin no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Cadalla al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Sergio Badorrey maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.