Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EquipazoDSA (1437377) - Notthingam Fuego F.C. (988288) » 177855365: T24/J6/X

Liga 177855365 Información oficial sobre el partido 177855365 en Hattrick

26.07.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / X.137 (96220)

Modescolecterr Vilafranca Alineación oficial del equipo 'Modescolecterr Vilafranca' en el partido 2 - 1 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
Günter Schmid (15') 1 - 0
1 - 1 Casiano Calde (25')
Günter Schmid (79') 2 - 1
Modescolecterr Vilafranca Alineación oficial del equipo 'Modescolecterr Vilafranca' en el partido 2 - 1 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Modescolecterr Vilafranca Alineación oficial del equipo 'Modescolecterr Vilafranca' en el partido 0 - 2 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Modescolecterr Vilafranca

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antonio Gálvez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Günter Schmid la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Modescolecterr va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 79 Günter Schmid va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En José María Marquès va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Modescolecterr se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En José María Marquès va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Modescolecterr se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Matti J. Löfman va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Marquès de Modescolecterr va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Gálvez de Modescolecterr es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Hernán Del Álamo de Modescolecterr va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xoaquín Cordeiro va prendre el seu rol al minut 76.

Notthingam Fuego F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Casiano Calde marqués l'empat. Al minut 25 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El NFFC va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Casiano Calde però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): NFFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Oliver Heinrichs va quedar-se sol davant el porter Jonas Rosby, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NFFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Fernando Magalhães va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cándido Louzán de NFFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.