Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guayaves (439175) - Anguila C.F. (1581146) » 177749179: T24/J5/IX

Liga 177749179 Información oficial sobre el partido 177749179 en Hattrick

19.07.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / IX.289 (60560)

Stadium Sport C.F Alineación oficial del equipo 'Stadium Sport C.F' en el partido 0 - 7 Basurto Warriors Alineación oficial del equipo 'Basurto Warriors' en el partido
0 - 1 Óscar Valencia (2')
0 - 2 Julio Galván (17')
0 - 3 Gerardo Alegre (25')
0 - 4 Gorka Axeritogarai (38')
0 - 5 Leonel Aroso (41')
0 - 6 Óscar Valencia (62')
0 - 7 Gonzalo Zulaica (79')
Stadium Sport C.F Alineación oficial del equipo 'Stadium Sport C.F' en el partido 0 - 7 Basurto Warriors Alineación oficial del equipo 'Basurto Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Stadium Sport C.F Alineación oficial del equipo 'Stadium Sport C.F' en el partido 0 - 9 Basurto Warriors Alineación oficial del equipo 'Basurto Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stadium Sport C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stadium va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Javier Lozano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Castañeda de Stadium va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Carlos Leizegui de Stadium va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Exidio Refojos de Stadium amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Martínez Ares, en lloc de córrer, relliscava.

Basurto Warriors

Goles Goles

  • 140 Minuto 2 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Warriors el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Óscar Valencia va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Julio Galván de Warriors va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gerardo Alegre va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 107 Minuto 38 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Warriors, gràcies a les conegudes canonades d'en Gorka Axeritogarai, va situar el 0 - 4 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Leonel Aroso va augmentar l'avantatge de Warriors a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, una falta xutada per Óscar Valencia va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Warriors. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Gonzalo Zulaica de Warriors va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Estanislao Verdún va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Óscar Valencia que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Valencia al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Zulaica.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Julio Galván va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Xelasio Barral, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.