Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Estrella Polar (312564) - dickstroy (796015) » 177560454: T24/J5/VI

Liga 177560454 Información oficial sobre el partido 177560454 en Hattrick

19.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / VI.1015 (15333)

JOSYCK F.C. Alineación oficial del equipo 'JOSYCK F.C.' en el partido 0 - 2 BloodRain FC Alineación oficial del equipo 'BloodRain FC' en el partido
0 - 1 Luca Grandolfo (34')
0 - 2 Sebastián Alegre (37')
JOSYCK F.C. Alineación oficial del equipo 'JOSYCK F.C.' en el partido 0 - 2 BloodRain FC Alineación oficial del equipo 'BloodRain FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOSYCK F.C. Alineación oficial del equipo 'JOSYCK F.C.' en el partido 2 - 0 BloodRain FC Alineación oficial del equipo 'BloodRain FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOSYCK F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Anthony Facer del JOSYCK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Anthony Facer va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 38 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): JOSYCK va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jordi Barbarà va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Anthony Facer de JOSYCK es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 71, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Nicklas Svendsen no s'ho podia creure.

BloodRain FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Luca Grandolfo va marcar al minut 34 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de BloodRain va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sebastián Alegre, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Jan-Roelof Molenaar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Linus Silfwermo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a BloodRain al minut 20.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Finn Pind, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Finn Pind va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Amezti Aresti rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Miikka Mäkioja de BloodRain va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Tim Svanholt de BloodRain va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luca Grandolfo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del BloodRain puguin veure en Guillaume Busson jugant de nou; ja que al minut 18 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pedro Ariño el va substituir sense tenir temps d'escalfar.