Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guti´s Club (492282) - maccamauskas FC (438449) » 177543993: T24/J7/VI

Liga 177543993 Información oficial sobre el partido 177543993 en Hattrick

02.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VI.721 (15039)

Guti´s Club Alineación oficial del equipo 'Guti´s Club' en el partido 0 - 2 maccamauskas FC Alineación oficial del equipo 'maccamauskas FC' en el partido
0 - 1 Dragan ?ivanovi? (28')
0 - 2 Skjalg Winterwold (41')
Guti´s Club Alineación oficial del equipo 'Guti´s Club' en el partido 0 - 2 maccamauskas FC Alineación oficial del equipo 'maccamauskas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guti´s Club Alineación oficial del equipo 'Guti´s Club' en el partido 1 - 1 maccamauskas FC Alineación oficial del equipo 'maccamauskas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guti´s Club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Miguel Riesco va servir per deixar enrere el gegant Otfried Görlach al minut 2, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Guti´s va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Eugenio Calarco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Mungo Denoon va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Guti´s va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ignacio Mieres no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Eugenio Calarco de Guti´s va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fedor Melnik de Guti´s la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

maccamauskas FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): maccamauskas va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Dragan Živanović va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de maccamauskas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Skjalg Winterwold, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Skjalg Winterwold va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Matti Jokiranta de maccamauskas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de maccamauskas, en Clifton Brock, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Dragan Živanović se sentia fresc com una rosa.