Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sants Naptakers (313074) - Canijos´s Team (308107) » 177492958: T24/J3/V

Liga 177492958 Información oficial sobre el partido 177492958 en Hattrick

05.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / V.66 (5579)

Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido 3 - 3 Canijos´s Team Alineación oficial del equipo 'Canijos´s Team' en el partido
0 - 1 Matthew Long (23')
0 - 2 Jorge Cambronero (33')
Roberto Tosos (64') 1 - 2
Isaac Sla (65') 2 - 2
Sergi Vives (74') 3 - 2
3 - 3 Ramón Souto (88')
Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido 3 - 3 Canijos´s Team Alineación oficial del equipo 'Canijos´s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido 2 - 0 Canijos´s Team Alineación oficial del equipo 'Canijos´s Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libertarios de Sants

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El Libertarios no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Roberto Tosos es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del Libertarios amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Isaac Sla en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Libertarios s'avançava al marcador al minut 74, després d'un rebot que va caçar en Sergi Vives per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Libertarios va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roberto Tosos en un 1 contra 1 amb el porter Stefano Rispoli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 24 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Sergi Vives quasi empata el partit al minut 24, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Javier Luis Lloret de Libertarios va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Isaac Sla va rebre molts aplaudiments. Al minut 30 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Javier Luis Lloret va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Luis Lloret de Libertarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Era el minut 19 quan després d'una dura entrada, el jugador David Téllez de Libertarios s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Isaac Sla maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Canijos´s Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador de Canijos´s Matthew Long va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 23 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Cambronero de Canijos´s va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Ramón Souto que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Curro Mir va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Enrique Rodríguez.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Ramutis Buchtojarovas estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.