Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antartika FK (1578600) - Los queen (118158) » 161888878: T23/J2/VII

Liga 161888878 Información oficial sobre el partido 161888878 en Hattrick

08.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VII.805 (38841)

Omonia Nicoria Alineación oficial del equipo 'Omonia Nicoria' en el partido 1 - 0 Los queen Alineación oficial del equipo 'Los queen' en el partido
Diego Fernando Eluchans (29') 1 - 0
Omonia Nicoria Alineación oficial del equipo 'Omonia Nicoria' en el partido 1 - 0 Los queen Alineación oficial del equipo 'Los queen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Omonia Nicoria Alineación oficial del equipo 'Omonia Nicoria' en el partido 1 - 1 Los queen Alineación oficial del equipo 'Los queen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Omonia Nicoria

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 29 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Diego Fernando Eluchans. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nicoria van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bei Chun-May va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Los queen

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): queen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zvulun Shtrauber va desviar el xut final de Narongchai Chomjun després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Santiago Vicente Alfambra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): queen va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Damien Cesar que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fredrik Frasse quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Fredrik Erstad quasi aconsegueix empatar per queen al minut 70, però Zvulun Shtrauber va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, David Casal de queen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Mogens Spangberg de queen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Narongchai Chomjun, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.