Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Confutatis (434752) - mandriles parmenses (490468) » 161849669: T23/J2/VII

Liga 161849669 Información oficial sobre el partido 161849669 en Hattrick

08.03.2008 15:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VII.105 (38141)

Mecantaelsobaco F.C. Alineación oficial del equipo 'Mecantaelsobaco F.C.' en el partido 3 - 2 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Vidar Hansen (9') 1 - 0
1 - 1 Rob Hogan (34')
1 - 2 Mikael Åhnsjö (37')
Lenny Frank (47') 2 - 2
Vidar Hansen (80') 3 - 2
Mecantaelsobaco F.C. Alineación oficial del equipo 'Mecantaelsobaco F.C.' en el partido 3 - 2 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mecantaelsobaco F.C. Alineación oficial del equipo 'Mecantaelsobaco F.C.' en el partido 0 - 2 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Tiene bastante suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mecantaelsobaco F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vidar Hansen de Mecantaelsobaco va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Filip Remeselník va anar directament als peus de Lenny Frank que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Vidar Hansen va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Mecantaelsobaco.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Lenny Frank una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Ringolds Daģis va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lenny Frank de Mecantaelsobaco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnaldo Saccone de Mecantaelsobaco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 34 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rob Hogan de mandriles marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, mandriles es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mikael Åhnsjö es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kordian Miazga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Lerchmüller va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Mikael Åhnsjö, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Valiente Chiade va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luigi Agostino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Kordian Miazga de mandriles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rob Hogan, jugador de mandriles, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 71. Valiente Chiade, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Després de 86 minuts, mandriles va veure com el seu jugador Virgilio Rollo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Francisco Ardiles entraria per ocupar el seu lloc.