Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferran F.C (48395) - IFK Solna AIK (310672) » 161772225: T23/J11/V

Liga 161772225 Información oficial sobre el partido 161772225 en Hattrick

10.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 11 / V.1 (5514)

Athletic de Sant Gervasi Alineación oficial del equipo 'Athletic de Sant Gervasi' en el partido 1 - 1 Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido
0 - 1 Boris Oder (34')
McKinley Hinds (78') 1 - 1
Athletic de Sant Gervasi Alineación oficial del equipo 'Athletic de Sant Gervasi' en el partido 1 - 1 Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic de Sant Gervasi Alineación oficial del equipo 'Athletic de Sant Gervasi' en el partido 2 - 0 Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Sant Gervasi

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, McKinley Hinds facilitava les coses al Gervasi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Gervasi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Hugo Domingos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Kalid El-Rasheed va ser clau en la jugada d'atac de Gervasi al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Hugo Domingos, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Adrià Bombín va estar a punt de marcar al minut 60 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el Gervasi va posar setge sobre la defensa central visitant però en Emilian Habowski no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Gervasi va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però McKinley Hinds va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Francisco Benítez de Gervasi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jouni Ahokainen de Gervasi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Hugo Domingos va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Gervasi estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Los Vengadores universales

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): universales sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, Boris Oder va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Abdullah Aypar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erik Sánchez de universales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paciano Ancestral de universales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de universales Boris Oder va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Aller va entrar en el seu lloc.