Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PaquitosTeam (310329) - Regiones (487192) » 161768325: T23/J7/III

Liga 161768325 Información oficial sobre el partido 161768325 en Hattrick

12.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / III.12 (3419)

Sporting de Shaolin Alineación oficial del equipo 'Sporting de Shaolin' en el partido 1 - 2 plajax Alineación oficial del equipo 'plajax' en el partido
Geery Sporr (27') 1 - 0
1 - 1 Sébastien Didierjean (35')
1 - 2 Arif Ener (90')
Sporting de Shaolin Alineación oficial del equipo 'Sporting de Shaolin' en el partido 1 - 2 plajax Alineación oficial del equipo 'plajax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Shaolin Alineación oficial del equipo 'Sporting de Shaolin' en el partido 0 - 1 plajax Alineación oficial del equipo 'plajax' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Shaolin

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Geery Sporr va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Carlos Soria des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Geery Sporr de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Soria de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Rocco Gugganig de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90 del partit, Carlos Soria de l'equip Sporting, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

plajax

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Sébastien Didierjean va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arif Ener quedar desmarcat i marcar per a plajax al minut 90. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Christ Biesheuvel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Emilio Barriga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): plajax va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emilio Barriga va desviar el xut final de Ricart Cascajo Castro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Maximiliano Ortega va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 66, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Emilio Barriga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Federico Cappelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Txema Brihuega va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Sébastien Didierjean es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Anders Tjäderkvist.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Arif Ener probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 90 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alberto Martínez que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.