Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Firebats (779465) - Castelldefels (47586) » 161767450: T23/J12/Primera

Liga 161767450 Información oficial sobre el partido 161767450 en Hattrick

17.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / Primera (3403)

Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido 1 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
José Sacho (68') 1 - 0
Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido 1 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido 1 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Firebats

Goles Goles

  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Una falta al minut 68 va provocar un lliure directe. José Sacho el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Einar Hyby va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Jury Kirsh es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Lars Hansen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Roberto Piovani.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Veysi Dolun, en lloc de córrer, relliscava.

Castelldefels

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castelldefels sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Achacjusz Kisielewicz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Castelldefels va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ferry Timmerman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Castelldefels va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Vladimir Travirka va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Castelldefels va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Vladimir Travirka es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Enrique Villamariz Cid de Castelldefels va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Magnus Thom de Castelldefels va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferry Timmerman.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Achacjusz Kisielewicz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.