Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almansa Team (123984) - Castelldefels (47586) » 161767423: T23/J6/Primera

Liga 161767423 Información oficial sobre el partido 161767423 en Hattrick

05.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / Primera (3403)

ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido 3 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Adrián Veiga (20') 1 - 0
1 - 1 Enrique Doz (35')
Jesús Villazán (45') 2 - 1
Adrián Veiga (62') 3 - 1
ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido 3 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido 0 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ISS

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Adrián Veiga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ISS.
  • 141 Minuto 45 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ISS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Jesús Villazán.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, ISS va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adrián Veiga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Tinu Schaffenrath gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però François Lambert va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): ISS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Tinu Schaffenrath va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Villazán va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ISS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roger Ooms de ISS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Roger Ooms de ISS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

Castelldefels

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Enrique Doz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Achacjusz Kisielewicz de Castelldefels, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 45, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdzisław Piskulak de Castelldefels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Gomez de Castelldefels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Enrique Doz no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ferry Timmerman.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Abel Lapaza va sortir coix del terreny de joc, substituït per Vladimir Travirka. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.