Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelldefels (47586) - Valencia Firebats (779465) » 161767411: T23/J3/Primera

Liga 161767411 Información oficial sobre el partido 161767411 en Hattrick

15.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / Primera (3403)

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 3 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
Ferry Timmerman (37') 1 - 0
1 - 1 Manuel Pais (40')
1 - 2 Lars Hansen (42')
1 - 3 Lars Hansen (51')
Achacjusz Kisielewicz (75') 2 - 3
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 3 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 3 - 2 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fortunato Kondel va anar directament als peus de Ferry Timmerman que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Achacjusz Kisielewicz, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Castelldefels.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ferry Timmerman va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Lapaza de Castelldefels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Valencia Firebats

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Firebats van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Manuel Pais va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 42, quan Lars Hansen va posar els visitants Firebats per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Lars Hansen va augmentar l'avantatge de Firebats a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Andi Bockholdt va estar a punt de posar per davant a Firebats amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de François Lambert va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Israel Kakoon va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de François Lambert, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Philippe Fackler. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andi Bockholdt. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Era el minut 54 quan després d'una dura entrada, el jugador Philippe Fackler de Firebats s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.