Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la trini (30968) - Platjes Albinegres H.C (491749) » 146263921: T22/J1/VI

Liga 146263921 Información oficial sobre el partido 146263921 en Hattrick

10.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / VI.148 (14466)

la trini Alineación oficial del equipo 'la trini' en el partido 1 - 1 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
Juan Francisco Gómez (12') 1 - 0
1 - 1 Luís Mario Pina (70')
la trini Alineación oficial del equipo 'la trini' en el partido 1 - 1 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la trini Alineación oficial del equipo 'la trini' en el partido 1 - 1 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la trini

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): trini va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Juan Francisco Gómez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Álvaro González Socueva va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Miguel González Rodriguez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Platjes Albinegres H.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 70 minuts Luís Mario Pina va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Yonah Peppinck va estar a punt de posar per davant a Gayateros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Héctor David Lopez San Segundo va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Carlos Fachado no va ser aprofitada per en Janne-Juhani Luukko que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Yonah Peppinck va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janne-Juhani Luukko de Gayateros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wulfhart Kwiatkowski de Gayateros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Janne-Juhani Luukko de Gayateros per doble groga al minut 84.