Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raspu Team (123667) - VAYA LA TORTA MARIA, C.F. (48198) » 146140752: T22/J6/V

Liga 146140752 Información oficial sobre el partido 146140752 en Hattrick

15.12.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 6 / V.33 (5546)

cebolletas FC Alineación oficial del equipo 'cebolletas FC' en el partido 1 - 1 _Alien_ Alineación oficial del equipo '_Alien_' en el partido
0 - 1 Martí Cortines (33')
Enrique Pereda (44') 1 - 1
cebolletas FC Alineación oficial del equipo 'cebolletas FC' en el partido 1 - 1 _Alien_ Alineación oficial del equipo '_Alien_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cebolletas FC Alineación oficial del equipo 'cebolletas FC' en el partido 0 - 1 _Alien_ Alineación oficial del equipo '_Alien_' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cebolletas FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): cebolletas sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Enrique Pereda va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): cebolletas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Enrique Pereda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Markus Pianta de cebolletas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gianfranco Bendazzoli, en lloc de córrer, relliscava.

_Alien_

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Martí Cortines es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Carles Casselle va entorpir al marcador d'en Albert Tarrats per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Xenaro Iglesias va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Arnaldo Morrone va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Xenaro Iglesias, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 46 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Martí Cortines ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Paco de la Peña va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.