Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TDK's team (439985) - cojos de mulatala (123697) » 146128939: T22/J11/IV

Liga 146128939 Información oficial sobre el partido 146128939 en Hattrick

19.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / IV.64 (3487)

TDK's team Alineación oficial del equipo 'TDK's team' en el partido 2 - 0 Kingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Kingo F.C.' en el partido
Adolfo Illuesca Cuesta (8') 1 - 0
Adolfo Illuesca Cuesta (34') 2 - 0
TDK's team Alineación oficial del equipo 'TDK's team' en el partido 2 - 0 Kingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Kingo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TDK's team Alineación oficial del equipo 'TDK's team' en el partido 3 - 0 Kingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Kingo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDK's team

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): TDKs va agafar avantatge al minut 8 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Adolfo Illuesca Cuesta fent així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): TDKs va obtenir un penal al minut 34, que va llançar a la perfecció Adolfo Illuesca Cuesta. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Elboj va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Federico Recondo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Rocco es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Isaac Currie va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Arle Verrijp es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Volker Klodt.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): TDKs es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Felipe Pertierra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hermóxenes Sampil al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Isaac Currie, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Kingo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Kingo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jaime Lapaz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lionel Bender de Kingo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Kingo va fer una substitució al minut 80. Lionel Bender va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Valter Borin.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Jaime Lapaz de Kingo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Konstantin Schreinert no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.