Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Manchester United (48796) - Jorge Team (124209) » 146103993: T22/J10/Primera

Liga 146103993 Información oficial sobre el partido 146103993 en Hattrick

12.01.2008 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / Primera (3403)

F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 4 - 3 Jorge Team Alineación oficial del equipo 'Jorge Team' en el partido
Jérôme Carayon (4') 1 - 0
1 - 1 Simón Pereda (14')
1 - 2 Raúl Folgado (27')
Ferdinand Näscher (28') 2 - 2
Angelo Valijero (40') 3 - 2
Per Svensson (68') 4 - 2
4 - 3 Raúl Folgado (86')
F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 4 - 3 Jorge Team Alineación oficial del equipo 'Jorge Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 2 - 1 Jorge Team Alineación oficial del equipo 'Jorge Team' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Manchester United

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jérôme Carayon, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del Manchester amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Ferdinand Näscher en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Manchester va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 40 Angelo Valijero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Manchester va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Per Svensson va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Reinar Kivimägi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Per Svensson quasi marca en una jugada assajada de córner que Ferdinand Näscher havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Manchester van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 65, però el xut de Per Svensson des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Per Svensson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emilio Felipe Ried. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Per Svensson de Manchester es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Per Svensson va sortir coix del terreny de joc, substituït per Zoran Banđur. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Jorge Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Simón Pereda que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Raúl Folgado va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Jorge van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 86 quan Raúl Folgado sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Jorge Prior, al minut 63 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Folgado de Jorge la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Jorge va fer una substitució al minut 25. Valentín Montes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Franco Botto.