Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Manchester United (48796) - Almansa Team (123984) » 146103948: T22/J1/Primera

Liga 146103948 Información oficial sobre el partido 146103948 en Hattrick

10.11.2007 14:00:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / Primera (3403)

F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 3 - 1 ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido
Per Svensson (13') 1 - 0
1 - 1 Giel van Stiphout (38')
Asbjørn Vendelboe (83') 2 - 1
Scott Black (90') 3 - 1
F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 3 - 1 ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 1 - 0 ISS Alineación oficial del equipo 'ISS' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Manchester United

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Per Svensson de Manchester va fer un bon esprint per escapar-se de Giel van Stiphout i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Asbjørn Vendelboe va donar a Manchester un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Manchester pel centre va donar un gran resultat: el gol de Scott Black va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Albores! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Per Svensson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Manchester.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Manuel Alberto Laina va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reinar Kivimägi.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Jérôme Carayon de Manchester va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Asbjørn Vendelboe va prendre el seu rol al minut 45.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Després de 90 minuts jugats, Per Svensson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mati Itshaki.

ISS

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ISS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Giel van Stiphout va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ISS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonardo Oviedo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): ISS van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Ru den Ouden no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ISS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leonardo Oviedo va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Magnus Oskarsson de ISS va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eloy Carpio Marcos va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Giel van Stiphout es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tinu Schaffenrath.