Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico vitasa (1583062) - El Retorno de San Albano F.C. (1458713) » 131399464: T21/J2/X

Liga 131399464 Información oficial sobre el partido 131399464 en Hattrick

28.07.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / X.3707 (182274)

F.C Waskalatraska Alineación oficial del equipo 'F.C Waskalatraska' en el partido 1 - 3 Derribos F.S. Alineación oficial del equipo 'Derribos F.S.' en el partido
Gonzalo Cossio (15') 1 - 0
1 - 1 Miguel Bessa (32')
1 - 2 José Bonilla (79')
1 - 3 José Bonilla (85')
F.C Waskalatraska Alineación oficial del equipo 'F.C Waskalatraska' en el partido 1 - 3 Derribos F.S. Alineación oficial del equipo 'Derribos F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Waskalatraska Alineación oficial del equipo 'F.C Waskalatraska' en el partido 2 - 0 Derribos F.S. Alineación oficial del equipo 'Derribos F.S.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Waskalatraska

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Waskalatraska va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fernando Eban, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gonzalo Cossio que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Pablo Díaz-Perona va sorprendre Daniel Reina amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Fernando Eban va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Waskalatraska se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Waskalatraska va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però José Ángel Pozuelo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Waskalatraska va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sejo Gómez de la Torre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Reina.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Waskalatraska va posar setge sobre la defensa central visitant però en Fernando Eban no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Manuel Rico no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Gonzalo Cossio de Waskalatraska va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Manuel Rico de Waskalatraska es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Derribos F.S.

Goles Goles

  • 107 Minuto 32 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Derribos, gràcies a les conegudes canonades d'en Miguel Bessa, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Damian Gustavo Córdoba el va rematar José Bonilla amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, José Bonilla va augmentar l'avantatge de Derribos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Jannick Beaulien va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Derribos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Alventosa de Derribos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Gonzalo Uruñuela de Derribos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.