Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murcia Deportivo CF (438740) - Los Cuartiles F.C (1415851) » 131107183: T21/J1/IX

Liga 131107183 Información oficial sobre el partido 131107183 en Hattrick

21.07.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / IX.741 (61012)

Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 4 - 0 Aguiluchos Laguneros Alineación oficial del equipo 'Aguiluchos Laguneros' en el partido
Javier Teresa (28') 1 - 0
Ignasi Tarradas (45') 2 - 0
Aitor Jiménez (54') 3 - 0
Ignasi Tarradas (56') 4 - 0
Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 4 - 0 Aguiluchos Laguneros Alineación oficial del equipo 'Aguiluchos Laguneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido 3 - 0 Aguiluchos Laguneros Alineación oficial del equipo 'Aguiluchos Laguneros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sylow

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Teresa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sylow se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sylow a 2 - 0. Ignasi Tarradas va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Sylow va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aitor Jiménez va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Ignasi Tarradas de Sylow va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, Daniel Cuadro Gutiérrez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 234 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Daniel Cuadro Gutiérrez, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Alba de Sylow va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josip Razulić de Sylow va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Javier Teresa de Sylow va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Aguiluchos Laguneros

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 45 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Josip Razulić va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Díaz de Aguiluchos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Roland Gautier no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Oddone Gaglione.