Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eL FeRRoL (435963) - LLANOWAR FC (1417488) » 130955596: T21/J6/VIII

Liga 130955596 Información oficial sobre el partido 130955596 en Hattrick

25.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VIII.82 (53883)

Club de futbol de Marçà ( Priorat) Alineación oficial del equipo 'Club de futbol de Marçà ( Priorat)' en el partido 2 - 0 yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido
Gabriel Motoa (72') 1 - 0
Eduardo Vara (72') 2 - 0
Club de futbol de Marçà ( Priorat) Alineación oficial del equipo 'Club de futbol de Marçà ( Priorat)' en el partido 2 - 0 yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de futbol de Marçà ( Priorat) Alineación oficial del equipo 'Club de futbol de Marçà ( Priorat)' en el partido 1 - 2 yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de futbol de Marçà ( Priorat)

Goles Goles

  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CFM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Vara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Agenor Godoy va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Alejandro Adrover va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jean-Robert Helde del CFM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): CFM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Gabriel Motoa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Iulian Popescu va sorprendre Alejandro Adrover amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, José María Norro de CFM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Robert Helde de CFM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

yonkis de gamonal

Goles Goles

  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Anton Østergaard es va complicar la vida al minut 72 intentant esquivar Gabriel Motoa en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del CFM, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Apples Tecuari Irwanto va estar a punt de posar per davant a gamonal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Castelo va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Danni Svenningsen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Castelo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Anton Østergaard quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Jorge Soares va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Castelo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Manuel Espinosa de gamonal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Danni Svenningsen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jorge Soares.