Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chepos Team (120261) - elfcbarcelonamejorequipo (49142) » 130817945: T21/J8/III

Liga 130817945 Información oficial sobre el partido 130817945 en Hattrick

08.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / III.8 (3415)

Chepos Team Alineación oficial del equipo 'Chepos Team' en el partido 1 - 4 DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido
Carlos di Palma (3') 1 - 0
1 - 1 José Calvo (22')
1 - 2 Paco Fillol (48')
1 - 3 Paco Fillol (82')
1 - 4 José Calvo (85')
Chepos Team Alineación oficial del equipo 'Chepos Team' en el partido 1 - 4 DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chepos Team Alineación oficial del equipo 'Chepos Team' en el partido 2 - 0 DYD Alineación oficial del equipo 'DYD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chepos Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Di Palma, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Chepos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Márcio Torres Cerqueira va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ignacio Mendoza per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Chepos ho intentava per la dreta per mitjà de Paul Nae, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Chepos va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Carlos Di Palma va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Etienne Foucault.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Laurino.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Etienne Foucault, de Chepos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Benito López el va substituir.

DYD

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): DYD van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 22, quan José Calvo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de DYD Paco Fillol va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Juan Alfonso Hormigón la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Paco Fillol que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en José Calvo de DYD va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Fillol de DYD es va guanyar la targeta groga merescudament.