Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Finnair Barcelona F.C. (778537) - F.C.ATLETICOAUPA (779175) » 115909195: T20/J5/VIII

Liga 115909195 Información oficial sobre el partido 115909195 en Hattrick

28.04.2007 15:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / VIII.1017 (54818)

Caudetano C.F. Alineación oficial del equipo 'Caudetano C.F.' en el partido 5 - 2 Estadio C.F Alineación oficial del equipo 'Estadio C.F' en el partido
José Gerpe (13') 1 - 0
José Gerpe (30') 2 - 0
José Luis Simón (37') 3 - 0
José Gerpe (54') 4 - 0
Travis Jarvis (64') 5 - 0
5 - 1 Javier Reyes (65')
5 - 2 Javier Reyes (69')
Caudetano C.F. Alineación oficial del equipo 'Caudetano C.F.' en el partido 5 - 2 Estadio C.F Alineación oficial del equipo 'Estadio C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Caudetano C.F. Alineación oficial del equipo 'Caudetano C.F.' en el partido 2 - 3 Estadio C.F Alineación oficial del equipo 'Estadio C.F' en el partido
Tiene bastante suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 63,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caudetano C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José Gerpe de Caudete aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Gerpe sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 30 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Luis Simón va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 54, en Simon Lebler del Caudete va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a José Gerpe que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diogo Meira va treure un córner llarg cap al segon pal que en Travis Jarvis, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 5 - 0.
  • 109 Minuto 69 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Cristian Pricop va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Javier Reyes va aprofitar el regal, anotant el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Philipp Richie es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caudete va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Travis Jarvis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Palacios va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Simon Lebler que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Pricop de Caudete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Simon Lebler va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Constantin Nae.

Estadio C.F

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 65, el jugador visitant Javier Reyes va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Marian Grigore va estar a punt de posar per davant a Estadio amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xavier del Río va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Arlindo Sertão va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Xavier del Río.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oneil Camino de Estadio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Javier Reyes de Estadio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Estadio es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joakim Yngvesson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Corneli Gasull al camp.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Oneil Camino de Estadio es va lesionar lleugerament però va poder continuar.