Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic Club Can Avis (121724) - U.D. LORCA (122814) » 115735714: T20/J11/V

Liga 115735714 Información oficial sobre el partido 115735714 en Hattrick

09.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / V.223 (5736)

Atletic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atletic Club Can Avis' en el partido 2 - 1 U.D. LORCA Alineación oficial del equipo 'U.D. LORCA' en el partido
Leif Ingelbeck (3') 1 - 0
Anders Kristiansson (47') 2 - 0
2 - 1 Marin Lav?evi? (65')
Atletic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atletic Club Can Avis' en el partido 2 - 1 U.D. LORCA Alineación oficial del equipo 'U.D. LORCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atletic Club Can Avis' en el partido 0 - 1 U.D. LORCA Alineación oficial del equipo 'U.D. LORCA' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Club Can Avis

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atletic van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Leif Ingelbeck.
  • 141 Minuto 47 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atletic van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Anders Kristiansson.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Joseph Bachmann des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Antonio Toribio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Santi Pacheco va mantenir l'equip visitant dins del partit.

U.D. LORCA

Goles Goles

  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Marcelino Serratine va acabar en una passada genial cap al jugador de LORCA Marin Lavčević, que va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Martí Bonich va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 46 (Ocasión por el centro): LORCA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marcelino Serratine es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 264 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Pele Ivanov en un penal llençat per en Thomas Östergren va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Marcelino Serratine va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del LORCA puguin veure en Ignacio Chocano Díaz jugant de nou; ja que al minut 26 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Mats Svensson el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Martí Bonich no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.