Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

futbito sas (47927) - Mostoleños (775800) » 115734415: T20/J9/V

Liga 115734415 Información oficial sobre el partido 115734415 en Hattrick

26.05.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / V.200 (5713)

guanyaor Alineación oficial del equipo 'guanyaor' en el partido 1 - 2 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
Jesús Ciscar (20') 1 - 0
1 - 1 Juan Luis Rubio (32')
1 - 2 Luigi Brescia (82')
guanyaor Alineación oficial del equipo 'guanyaor' en el partido 1 - 2 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
guanyaor Alineación oficial del equipo 'guanyaor' en el partido 0 - 3 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guanyaor

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Jesús Ciscar va donar a guanyaor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Gabriel Català arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago Escobedo de guanyaor es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Gerardo Viruete de guanyaor es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Manuel Pineda que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Mostoleños

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luigi Brescia va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Luis Rubio, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 170 Minuto 82 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Luigi Brescia al minut 82 va permetre a Mostoleños prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En José Luis Moreno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yohan van Zadelhoff va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luigi Brescia va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Francisco Monge va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Grégory Le Bot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Pedro Toyos va estar a punt de posar per davant a Mostoleños amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Grégory Le Bot va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Juan Luis Rubio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Grégory Le Bot, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): José Luis Moreno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Grégory Le Bot, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Freijedo de Mostoleños va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Mas.