Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ese molaaa (48235) - NeoGeo (48574) » 115730398: T20/J12/V

Liga 115730398 Información oficial sobre el partido 115730398 en Hattrick

16.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / V.128 (5641)

Fflash Team Alineación oficial del equipo 'Fflash Team' en el partido 3 - 1 RC Celta de Vigo Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Vigo' en el partido
Arturo Florit (64') 1 - 0
Renato Kapetanovi? (70') 2 - 0
2 - 1 Leo Parkkonen (75')
Saku Keskiniemi (80') 3 - 1
Fflash Team Alineación oficial del equipo 'Fflash Team' en el partido 3 - 1 RC Celta de Vigo Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fflash Team Alineación oficial del equipo 'Fflash Team' en el partido 1 - 0 RC Celta de Vigo Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Vigo' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fflash Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arturo Florit, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fflash se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 64.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Renato Kapetanović de Fflash va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Fflash va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Saku Keskiniemi va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Fflash va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Terry Herman ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Göran Jeppsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Viorel Sârbu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Miguel Ramírez del Fflash ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 58 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Göran Jeppsson es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 58, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Fabian Grabher es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

RC Celta de Vigo

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mirek Tvarůžek arribés a peus de Leo Parkkonen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Celta el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Serge Aguerreberry que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Daniel Mondino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jorge Moreno, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Carl Zavod ocupà el lloc d'en Manuel Marín al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Celta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.