Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rialillo.fc (48247) - Roness (487225) » 115728378: T20/J12/V

Liga 115728378 Información oficial sobre el partido 115728378 en Hattrick

16.06.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / V.92 (5605)

rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 2 Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega' en el partido
0 - 1 Andreas Sundgren (4')
0 - 2 Maik Kuppe (80')
José García (86') 1 - 2
rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 2 Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 0 Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rialillo.fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): rialillo.fc va reduir el marcador al minut 86 a 1 - 2 quan José García va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el rialillo.fc va posar setge sobre la defensa central visitant però en Hansjürg Sieg no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de rialillo.fc Per Oxmo quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): José García va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de rialillo.fc Auguste Dorange quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Auguste Dorange va estar a punt d'empatar per a rialillo.fc quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Czesiek Ostapowicz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Àngel Bruguer va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonathan Forbes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Jonathan Forbes va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Patrick Ricketts el va rematar Andreas Sundgren amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Maik Kuppe de Gimnastica va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Arenas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gimnastica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Boris Eschl, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Trillo de Gimnastica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaudenz Marthaler de Gimnastica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfonso Trillo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.