Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dzudo83 (47764) - La Moderna F.C. (117978) » 115727720: T20/J1/V

Liga 115727720 Información oficial sobre el partido 115727720 en Hattrick

31.03.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / V.81 (5594)

canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 2 - 0 Rumadaug QH Alineación oficial del equipo 'Rumadaug QH' en el partido
Jorge Aparacio Juan (6') 1 - 0
Fructuoso Huguet (87') 2 - 0
canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 2 - 0 Rumadaug QH Alineación oficial del equipo 'Rumadaug QH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 0 - 1 Rumadaug QH Alineación oficial del equipo 'Rumadaug QH' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canteranos

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Aparacio Juan de canteranos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de canteranos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fructuoso Huguet, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alejandro Sánchez, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Rumadaug, però Carlos Fernández no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Iván Xamar de canteranos va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Gustavo Cedrés Expósito va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de canteranos, en Javier Amescua, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Rumadaug QH

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Rein van Assendelft al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lapo Nicoletta va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Rein van Assendelft va fer una jugada per la banda esquerra, però Julio Molina va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Lapo Nicoletta va fer una jugada per la banda esquerra, però Julio Molina va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Stanton Saldana, jugador de Rumadaug, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 33. Pablo Sánchez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.