Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carpediem5 (311491) - teamca (122900) » 115723880: T20/J7/V

Liga 115723880 Información oficial sobre el partido 115723880 en Hattrick

12.05.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / V.12 (5525)

cap del pla team Alineación oficial del equipo 'cap del pla team' en el partido 2 - 2 Zceos F.C Alineación oficial del equipo 'Zceos F.C' en el partido
0 - 1 Jeff Noad (35')
Michael Danielsson (43') 1 - 1
Freerk Vendrig (67') 2 - 1
2 - 2 Arkadiusz Trela (86')
cap del pla team Alineación oficial del equipo 'cap del pla team' en el partido 2 - 2 Zceos F.C Alineación oficial del equipo 'Zceos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cap del pla team Alineación oficial del equipo 'cap del pla team' en el partido 3 - 1 Zceos F.C Alineación oficial del equipo 'Zceos F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cap del pla team

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 43 minuts quan Michael Danielsson va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a team.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Freerk Vendrig va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de team.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michael Danielsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Zhivko Ranchev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Michael Danielsson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Joshua Ulrich va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Michael Danielsson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Erwin Knöpfli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joshua Ulrich es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zceos F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Zceos agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jeff Noad amb mestria.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Zceos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 86, quan Arkadiusz Trela va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Velilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Alberto Costalago es va comportar com un juvenil al minut 65 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jeff Noad va fer una jugada per la banda esquerra, però Reuven Geller va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nuno Laranjeira de Zceos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeff Noad de Zceos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bruno Preisig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Zceos va fer una substitució al minut 38. Bruno Amorín va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manolakis Stafidas.