Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Barrallo (49202) - davidsteam (49366) » 115718883: T20/J4/III

Liga 115718883 Información oficial sobre el partido 115718883 en Hattrick

21.04.2007 14:00:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / III.3 (3410)

Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido 2 - 4 Altzibarko Akerrak Alineación oficial del equipo 'Altzibarko Akerrak' en el partido
0 - 1 Teodor Vasi? (9')
0 - 2 Björn Utterstrand (37')
0 - 3 Mattias Henriksson (42')
0 - 4 Jordi Ricart (46')
Ayberk Çal?ku?u (52') 1 - 4
Ayberk Çal?ku?u (79') 2 - 4
Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido 2 - 4 Altzibarko Akerrak Alineación oficial del equipo 'Altzibarko Akerrak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido 6 - 1 Altzibarko Akerrak Alineación oficial del equipo 'Altzibarko Akerrak' en el partido
Es un cenizo 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Cadista El PELOTAZO

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): Ayberk Çalıkuşu de PELOTAZO va demostrar les seves habilitats al minut 52 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.
  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Ayberk Çalıkuşu. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 79 de joc, que suposava el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): PELOTAZO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Alén en un 1 contra 1 amb el porter César Lameiro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Eduardo Urrutia no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Renato Frasco va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 61 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Amendoeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Alejandro Gamón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Óscar Frutos.

Altzibarko Akerrak

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Teodor Vasić va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Akerrak per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 37. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Björn Utterstrand. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, Akerrak va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mattias Henriksson.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Jordi Ricart de Akerrak va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 46. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mattias Henriksson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Paco Cortazar es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.