Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hipotecado (1437220) - Botellanos F.C. (434956) » 101340254: T19/J3/X

Liga 101340254 Información oficial sobre el partido 101340254 en Hattrick

23.12.2006 14:25:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 3 / X.3172 (181739)

Mas Casanovas Alineación oficial del equipo 'Mas Casanovas' en el partido 2 - 1 si quieres puedes Alineación oficial del equipo 'si quieres puedes' en el partido
Jorge Arnaldo (7') 1 - 0
Francisco Barrenechea (87') 2 - 0
2 - 1 Roberto Serra (88')
Mas Casanovas Alineación oficial del equipo 'Mas Casanovas' en el partido 2 - 1 si quieres puedes Alineación oficial del equipo 'si quieres puedes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mas Casanovas Alineación oficial del equipo 'Mas Casanovas' en el partido 1 - 0 si quieres puedes Alineación oficial del equipo 'si quieres puedes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Casanovas

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Jorge Arnaldo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Francisco Barrenechea de Casanovas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Illuesca no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Lestón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 16 quan Eufemio Mariñas de Casanovas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antoni Tamames. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Lestón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Antoni Tamames, el jugador de Casanovas va ser expulsat al minut 75.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Carlos Garate de Casanovas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

si quieres puedes

Goles Goles

  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): En Eufemio Mariñas havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Roberto Serra per endur-se la pilota i posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de quieres va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Serra, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Roberto Serra va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de quieres es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.