Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

b.a.r.ç.a (1336954) - Rayo Maneiro (1336953) » 101259182: T19/J7/X

Liga 101259182 Información oficial sobre el partido 101259182 en Hattrick

20.01.2007 14:20:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 7 / X.1643 (166898)

LOS CHANQUETES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS CHANQUETES F.C.' en el partido 1 - 0 wind souls Alineación oficial del equipo 'wind souls' en el partido
Angelo Lisibach (90') 1 - 0
LOS CHANQUETES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS CHANQUETES F.C.' en el partido 1 - 0 wind souls Alineación oficial del equipo 'wind souls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS CHANQUETES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS CHANQUETES F.C.' en el partido 2 - 0 wind souls Alineación oficial del equipo 'wind souls' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS CHANQUETES F.C.

Goles Goles

  • 117 Minuto 90 (Gol evento especial cansancio): En José Gómez havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Angelo Lisibach per endur-se la pilota i posar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Al minut 18, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Angelo Lisibach del CHANQUETES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): CHANQUETES va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Andrija Kansky va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a CHANQUETES per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomas Yngvesson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Olivier Bernard de CHANQUETES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de CHANQUETES, en Ronald Kriegl, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Adriano Bandiera maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

wind souls

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de souls va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manolo Zalbidea, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Navarro de souls es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Manolo Zalbidea de souls va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.