Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcb nacional (1433619) - Marta Rovers (121944) » 101171444: T19/J11/X

Liga 101171444 Información oficial sobre el partido 101171444 en Hattrick

17.02.2007 14:10:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 11 / X.732 (96815)

C.F EsTrELLaS De GioVaNNy Alineación oficial del equipo 'C.F EsTrELLaS De GioVaNNy' en el partido 1 - 1 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
Gunnar Ernstsen (11') 1 - 0
1 - 1 Peter Månén (58')
C.F EsTrELLaS De GioVaNNy Alineación oficial del equipo 'C.F EsTrELLaS De GioVaNNy' en el partido 1 - 1 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F EsTrELLaS De GioVaNNy Alineación oficial del equipo 'C.F EsTrELLaS De GioVaNNy' en el partido 1 - 3 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F EsTrELLaS De GioVaNNy

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gunnar Ernstsen de Estrellas va fer un bon esprint per escapar-se de Brúnó Darnyi i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iulian Filipescu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Giuseppe Dellasantina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Pietro Floridia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Estrellas va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Diego Cardozo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philipp Kehlichaus de Estrellas es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Zottino de Estrellas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Fabián Algarra ocupà el lloc d'en Samuele Di Bella al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Estrellas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

ADV Vistaalegre

Goles Goles

  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Peter Månén va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Imre Károlyi sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Vistaalegre va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lutz Raftl que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Brúnó Darnyi va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Iulian Filipescu de Vistaalegre es va lesionar lleugerament però va poder continuar.